ID : djkyce
e-mail : djkyce@gmail.com
djkyce [coada de maimuta] gmail [rahat de oaie] com
  *** * **** * * * ***** ** * *****


 

Acum ne gasiti la aceasta adresa ;) djKyce.com

 

Spala-te!

Ce le-ai face celor care "put" in locurile publice?

Poll

Tac si inghit! (7 | 27%)
Ma stramb si plec! (11 | 42%)
 
 
Aşa ar trebui să se numească o campanie socială de responsabilizare a nesimţiţilor din Bucureşti, mîndri
utilizatori ai serviciului de transport în comun, botezat simbolic RATB (
Regia Autonomă a Transpiraţilor din Bucureşti).

Prima etapă ar trebui să se adreseze în primul rînd babelor care fac economie de apă caldă şi uită să se spele cu lunile.

    Este intolerabil ca o babă care face scandal şi se adresează cu "nesimţitule!" să nu aibă atîta bun simţ încît să dea cu doi
pumni de apă şi-o boare de săpun la subraţ. Asta în contextul în care, de fericită ce e că poate circula moca pe RATB, se urcă în trolee, autobuze, tramvaie şi se plimbă prin tot oraşul pentru că se plictiseşte acasă.

    Mi se pare inadmisibil să mă întorc acasă, din drum spre serviciu, să mai fac un duş şi să îmi schimb hainele pentru că două babe soioase s-au lipit de mine într-un troleu (ruta 69) şi m-au împuţit tot. Cu ce sînt eu vinovat că nu pot să îţi suport duhoarea? Cu ce sînt eu vinovat că mă simt bine cînd nu trebuie să suport putoarea transpiraţiei tale? Cît de nasol
trebuie să te simţi după ce ai coborît dintr-un troleu şi să simţi că puţi tot?

    Mă bate un gînd să fac o campanie de responsabilizare a nesimţiţilor din Bucureşti, cărora li se pare prea scumpă o bucată de săpun. Şi militez pentru crearea de băi publice, la care toate babele scîrţare să aibă gratuitate, ca să nu se mai zgîrcească la apa caldă de acasă.

    Oare se bagă Colgate-Palmolive sau Unilever la împărţit săpunuri moca? Alo, domnu' Aron de la RATB şi domnu' cum-te-o-fi-chemînd de la Metrorex, daţi şi voi un acord de lipit afişe în mijloacele de transport în comun? 

                 Că mesajul o să fie simplu: "SPALĂ-TE!".
 

Adauga comentariu

Creat 03.06.2009 03:16:32 | Ultima modificare 03.06.2009 03:16:42
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one