ID : djkyce
e-mail : djkyce@gmail.com
djkyce [coada de maimuta] gmail [rahat de oaie] com
  *** * **** * * * ***** ** * *****


 

Acum ne gasiti la aceasta adresa ;) djKyce.com

 

BANIpeNET

Castiga bani pe clickuri prin Neobux.com!!!

Cel mai tare PTC la ora actuala este Neobux.

Daca iti petreci destul de mult timp pe internet si esti dispus sa sacrifici 20 de minute zilnic pentru a da cateva clicuri platite poti sa castigi si tu ceva bani din asta. Neobux este un site PTC (adica paid to click) unde esti platit cu pana la 2 centi pe fiecare click. Bine cu asta nu te imbogatesti si aici urmeaza partea buna. Poti sa inchiriezi referrali care for face click pt tine si automat vei castiga bani. Inscrierea e gratuita si nu e obligatoriu sa investesti nimic daca nu vrei. Dupa sau chiar inainte de inscriere iti recomad sa intri pe forum, pentru ca exista o sectiune dedicata si userilor din Romania, si iti promit ca vei ramane placut surprins.

Lucrul cel mai important e ca nu stai sa astepti sa strangi cei 10$ cum e peste tot ca sa vezi daca plateste aici stringi cei 2$ in 2 -3 zile depinde de tine si ceri plata.

Neobux plătește instant. După vreo 30 de secunde după ce ai cerut plata banii au și ajuns in contul AlertPay sau PayPal.

Site-ul are de asemenea și o metodă ingenioasă de închiriere a ref-ilor care îi asigură un profit garanta și o afacere stabilă de viitor. Neobux a ajuns la un milion de utilizatori, dar acesta este numai inceputul. Cu siguranță pe viitor acest PTC va intrece bux.to si va fi cu adevărat cel mai bun și de încredere site de acest tip. Nouă nu ne rămâne decât să așteptăm și să ne bucurăm deoarece concurența este în folosul nostru!

Suma per click: 0.02$ per click

Minim payout: 2$

Plateste în: AlertPay si PayPal
Se pot castiga si sute de dolari pe luna daca esti daca ai o strategie buna!Vedeti ca la inscriere iti trimite un cod in mail iar daca ai mailuri diferite la contul de pe site si la contul de Alertpay iti trimite coduri de verificare in ambele mailuri pe care trebuie sa le copiezi in pagina lor pentru a finaliza inregistrarea. Dupa inregistrare pentru a intra in meniu dati clic pe usernameul dumneavoastra si intra in meniu
Iata cum sta treaba! Atentie mai jos !
Repeta operatia cu fiecare reclama in parte. Atentie! vei primi reclame noi dupa 24 de ore. Nu le incarca pe toate o data !!!

Adauga comentariu

Creat 30.06.2009 19:52:04 | Ultima modificare 30.06.2009 19:52:19
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one